Зустріч студентів із керівником Південного міжрегіонального відділу Українського інституту національної памʼяті.

0122 лютого 2024 року, до другої річниці початку повномаcштабного вторгнення росії проти України та десятої річниці Дня Героїв Небесної Сотні відбулася зустріч студентів Університету Ушинського з керівником Південного міжрегіонального відділу Українського інституту національної памʼяті, істориком та учасником бойових дій Сергієм Гуцалюком.
1
Сергій Гуцалюк разом із учасниками заходу розглянули хронологію подій російсько-української війни починаючи з 2014 року. Він розповів про свою діяльність, досягнення на фронті та поділився історіями з власного життя.
2
Частина зустрічі відбулася у формі діалогу, під час якого військовослужбовець відповідав на запитання, що цікавили студентів.
Ми щиро вдячні всім захисникам України за їхній внесок і відданість, яку вони проявили і продовжують проявляти і сьогодні.
3
Особлива подяка Сергію Гуцалюку, що зміг долучитися до цієї зустрічі і своїм прикладом продемонструвати важливість донесення теми сучасної війни до студентської молоді.
4

5
Ми пишаємося тим, що мали можливість почути і побачити справжніх патріотів нашої країни, які відважно стали на захист свободи, незалежності та територіальної цілісності нашої Батьківщини!
Слава Україні!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/