Університет Ушинського приєднався до міжнародного проєкту SEED для популяризації STEM освіти.

2У межах міжнародного проєкту SEED «STEM-професії для всіх», що фінансується та підтримується міжнародною організацією Acted, викладачі та магістранти Університету імені Ушинського взяли активну участь у реалізації цієї значущої ініціативи. Проєкт SEED має на меті стимулювати зацікавленість і розвиток навичок у сфері STEM (наука, технології, інженерія, математика) серед молоді, зокрема серед дівчат та молодих жінок, для забезпечення їх рівних можливостей у майбутній кар'єрі.
За 5 по 19 грудня 2023 року, було проведено низка освітніх заходів, семінарів та майстер-класів, на яких викладачі, магістранти та експерти ділилися своїми знаннями та досвідом у галузі STEM-освіти, штучного інтелекту, робототехніки, 3D моделювання. Більше 1200 учнів та випускників закладів освіти мали унікальну можливість зануритися в світ сучасних технологій, дізнатися про новітні досягнення в науці та техніці, а також розробити власні проєкти під керівництвом досвідчених наставників кафедри прикладної математики та інформатики.
У проєкті взяли активну участь, у якості тренерів міжнародного проєкту, здобувачі денної та заочної форм навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти зі сп. 014 Середня освіта. Інформатика Юрій Летій та Віктор Корабльов.

Захід був висвітлений у ЗМІ.

youtube



 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot pragmatic playslot gates of olympusslot onlinertp slot pg softslot starlight princessstarlight princessakun vip sugar rushslot pg softslot money rollslot server filipinaslot mahjong winstrik slot server luartrik maxwin power of thor megawayscara tembus 20 parlay bolartp mahjong ways naga hitambocoran terbaru rtp slotpola gacor wild bounty showdownpola gacor twilight princessscatter hitam mahjong waysslot habaneroasiaklub https://oicc.org/slot-pragmatic-play/ https://oicc.org/slot-gates-of-olympus/ https://www.martiplast.com/slot-online/ https://www.martiplast.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.martiplast.com/slot-starlight-princess/ https://www.iliade-ingenierie.com/starlight-princess/ https://www.martiplast.com/akun-vip-sugar-rush/ https://oicc.org/slot-pg-soft/ https://oicc.org/slot-money-roll/ https://www.itinova.org/assets/slot-server-filipina/ https://kavlingnazra.com/slot-mahjong-wins/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/