«Урок мужності» вiд бригади «Азов» Національної Гвардії України

0127 березня 2024 року в Університеті Ушинського відбувся «Урок Мужності», організований представниками Національної гвардії України «Азов». Ця зустріч виявилася дуже важливою, оскільки на ній було детально розглянуто різні аспекти діяльності полку «Азов» і його місце в умовах війни в Україні. Учасники заходу отримали можливість краще зрозуміти внесок полку у захист країни.

1

Представники детально розповіли про створення та історію полку "Азов", його особливості у командуванні та процес прийняття добровольців. Поділилися інформацією про поточну діяльність підрозділу, зокрема про полонених військовослужбовців та інші аспекти військової роботи.

2
Розглядалися не лише військові аспекти, але й важливість патріотичного виховання та підтримки з боку громадськості. Особлива увага була приділена створенню осередку національного полку «Азов» з метою патріотичного виховання молодого покоління. Цей осередок має на меті навчати людей тактичній медицині та інших заходів, спрямованих на усвідомлення реалій війни та її наслідків, а саме головне - збереження життя.

3

Учасники заходу мали можливість поставити запитання та висловити свої думки. Представники Азову акцентували увагу на важливості народної опори та надійного тила у війні, які допомагають не лише вистояти, а й успішно звільняти території країни.

4

Віримо в Збройні Сили України! Слава Україні!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot pragmatic playslot gates of olympusslot onlinertp slot pg softslot starlight princessstarlight princessakun vip sugar rushslot pg softslot money rollslot server filipinaslot mahjong winstrik slot server luartrik maxwin power of thor megawayscara tembus 20 parlay bolartp mahjong ways naga hitambocoran terbaru rtp slotpola gacor wild bounty showdownpola gacor twilight princessscatter hitam mahjong waysslot habaneroasiaklub https://oicc.org/slot-pragmatic-play/ https://oicc.org/slot-gates-of-olympus/ https://www.martiplast.com/slot-online/ https://www.martiplast.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.martiplast.com/slot-starlight-princess/ https://www.iliade-ingenierie.com/starlight-princess/ https://www.martiplast.com/akun-vip-sugar-rush/ https://oicc.org/slot-pg-soft/ https://oicc.org/slot-money-roll/ https://www.itinova.org/assets/slot-server-filipina/ https://kavlingnazra.com/slot-mahjong-wins/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/