Науково-практична конференція «МОЛОДИЙ ВЧЕНИЙ: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ФОРМУВАННЯ ТА ЗБЕРЕЖЕННЯ ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ»

128 березня 2024 року викладач кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств, кандидат наук з фізичного виховання і спорту Божена БУХОВЕЦЬ виступила на VІІ Всеукраїнській молодіжній науково-практичній конференції з міжнародною участю «Молодий вчений: сучасні тенденції формування та збереження здоров’я людини».Тема доповіді «НЕОБХІДНІСТЬ РЕАЛІЗАЦІЇ НАДАННЯ ПОСЛУГ З ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ, ЯК ВИКЛИК СЬОГОДЕННЯ. В доповіді були висвітлена проблематика надання послуг з фізкультурно-спортивної реабілітації всім категоріям, які її потребують, а саме дітям та дорослим з інвалідністю, спортсменам, ветеранам війни та постраждалому внаслідок бойових дій населенню, людям похилого віку. Також в доповіді були представлена стратегія розвитку надання послуг з фізкультурно-спортивної реабілітації та представлена законодавча база відповідно до якої реалізується процес фізкультурно-спортивної реабілітації особам, які цього потребують, на безоплатній основі.
Також в рамках доповіді була представлена ОПП «Фізкультурно-спортивна реабілітація» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт, за якою планується вступна компанія у 2024 році.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/