Університет Ушинського на Hannover Messe 2024

122 квітня 2024 року в німецькому місті Ганновері відкрилася найбільша у світі промислова виставка-ярмарок, яка щорічно залучає понад 200 000 відвідувачів з різних галузей промисловості, включаючи виробництво, засоби виробництва, машинобудування, автомобілебудування та багато іншого. Виробники, які прагнуть модернізувати своє виробництво, приїжджають на Hannover Messe, щоб знайти найновіші рішення, ознайомитися з найкращими галузевими практиками та побачити майбутні тенденції, які допоможуть їм приймати обґрунтовані рішення щодо задоволення своїх поточних і майбутніх потреб.
Цього року одразу два проєкти, які виконуються науковцями Університету Ушинського за рахунок коштів Державного бюджету, презентувано на Hannover Messe 2024. Це проєкт «Штучні пористі матеріали як основа створення новітніх біосенсорів» (науковий керівник – доктор фізико-математичних наук, професор А. Ю. Ків) та «Обернені задачі знаходження форми графів за спектральними даними» (науковий керівник – доктор фізико-математичних наук, професор В. М. Пивоварчик).
Ці дослідження є фундаментальними, проте висновки та розроблені комп’ютерні моделі можуть бути цікавими потенційним виробникам найсучасних біосенсорів, оскільки здатні ідентифікувати найдрібніші в повітрі та інших середовищах забруднення і створювати на цій основі біосенсори, у рази дешевші за існуючі на ринку аналоги.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/