Зустріч з територіальним представником Омбудсмана М. Поповою.

119 квітня 2024 року в Університеті Ушинського відбулася зустріч здобувачів вищої освіти з Представником Уповноваженого Верховної ради України з прав людини в Одеській області Марією ПОПОВОЮ.
Тема зустрічі стосувалася особливостей роботи Омбудсмана в умовах правового режиму воєнного стану, зокрема основних 9 напрямів захисту конституційних прав людини і громадянина в державі.
Присутні на зустрічі студенти спеціальностей 052 Політологія, 081 Право та 281 Публічне управління та адміністрування змогли поставити актуальні питання Омбудсману, зокрема гострі, пов’язані із захистом прав дитини, журналістів та дослідників на інформацію, громадян на запит до органів влади тощо. Захід відбувався у змішаному форматі, тому доєднатися до бесіди та отримати вичерпні відповіді змогли усі бажаючі.
По завершенню усі присутні скористалися своїм правом на фото зі спікеркою на згадку та щиро подякували за роз’яснення способів захисту своїх прав та свобод, а також каналів повідомлення про їх порушення омбудсману.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/