Профорієнтаційні зустрічі з випускниками Комунального закладу «Білгород-Дністровський педагогічний фаховий коледж» та Комунального закладу «Одеський педагогічний фаховий коледж».

124 та 25 квітня 2024 року у кафедрою дошкільної педагогіки були проведені профорієнтаційні зустрічі з випускниками Комунального закладу «Білгород-Дністровський педагогічний фаховий коледж» та Комунального закладу «Одеський педагогічний фаховий коледж».
Зустрічі розпочалися з вітального слова декана факультету Булгакової Олени Юріївни та завідувача кафедри дошкільної педагогіки Листопада Олексія Анатолійовича. Вони розповіли про ключові переваги навчання на факультеті дошкільної педагогіки та психології. В зустрічі прийняли участь викладачі кафедри дошкільної педагогіки кандидат педагогічних наук, доцент Мардарова Ірина Костянтинівна, викладач Гуданич Наталія Миколаївна, викладач-стажист Савченкова Марія Вікторівна; голова циклової комісії педагогіки, психології та фахових дисциплін дошкільної освіти Комунального закладу «Одеський педагогічний фаховий коледж» Листопад Наталя Леонідівна; завідувач відділення «Дошкільна освіта» Комунального закладу «Білгород-Дністровський педагогічний фаховий коледж» Коваленко Наталя Володимирівна.

У ході заходу, випускників було ознайомлено з перевагами навчання на факультеті, розкрито особливості професії вихователь закладу дошкільної освіти, абітурієнти отримали вичерпну інформацію щодо умов вступу на спеціальність 012 Дошкільна освіта.
Крім того, перед випускниками коледжів виступили студенти факультету, які розповіли про організаціно-виховну роботу яка проводиться на факультеті, продемонстрували фотогалерею в якій було відображено події із студентського життя, особливості навчання та проведення дозвілля в стінах факультету дошкільної педагогіки та психології. Випускники коледжів мали змогу поставити свої запитання викладачам стосовно специфіки навчання, перспектив поєднання роботи та здобуття вищої освіти, проходження педагогічної практики тощо.
Така профорієнтаційна зустріч допомогла випускникам фахових педагогічних коледжів визначитися із продовженням здобуття вищої освіти за спеціальністю 012 Дошкільна освіта, усвідомити всі плюси обраної професії та належним чином підготуватися до навчання в Університеті Ушинського.
Висловлюємо вдячність учасникам за зустріч, багаторічну співпрацю та підтримку.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/