Університет Ушинського відновив практичні заняття з фізичної культури: розширені можливості для студентів та партнерство з ФСТ «Динамо»

01У цьому навчальному семестрі були відновлені практичні заняття здобувачів вищої освіти за спеціальностями - 014 Середня освіта (Фізична Культура) та 017 Фізична Культура і спорт, на базі ООО ФСТ «Динамо» в межах співпраці.
1
Наразі активно проводяться заняття з плавання та легкої атлетики, а також розглядається можливість впровадження занять з інших спортивних дисциплін.
2

3
Проведення практичних занять на високому рівні – це важливий крок у розвитку фізичної підготовки студентів, а також сприяння їх загальному фізичному розвитку.

4
Ми віримо, що таке співробітництво допоможе створити сприятливі умови для розвитку студентів як професіоналів у галузі фізичної активності та спорту.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/