Підсумки першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2023/2024 н. р.

1Протягом лютого-березня 2024 р. в Університеті Ушинського успішно відбувся перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Конкурс проходив відповідно до наказу ректора Університету Ушинського та згідно з Положенням про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України № 605 від 18 квітня 2017 р., з метою підтримки обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання.
До участі в конкурсі долучилися здобувачі вищої освіти всіх факультетів та навчально-наукових інститутів університету. На конкурс було подано понад 170 наукових робіт з 26 галузей знань і спеціальностей. Конкурсні комісії на факультетах (інститутах) Університету Ушинського розглянули наукові роботи здобувачів та здійснили їх рецензування.
Конкурсні роботи оцінювалися за наступними критеріями: актуальність проблеми, новизна та оригінальність ідей, використані методи дослідження, теоретичні наукові результати, практична спрямованість результатів, рівень використання наукової літератури та інших джерел інформації, ступінь самостійності виконання роботи, якість оформлення роботи, наукові публікації, ступінь володіння матеріалом. Особлива увага членами журі зверталася на зміст презентованої роботи, її відповідність темі, грамотну структуру, педагогічну майстерність, візуалізацію, оригінальність і доступність для сприйняття.
Усі комісії наголосили на високому науковому рівні поданих на конкурс робіт.
За підсумками першого туру було визначено 74 студента-переможця за спеціальностями та галузями знань.
Вітаємо переможців першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2023/2024 н. р. та їх наукових керівників!

1

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
asiaklub https://www.martiplast.com/tips-gacor-maksimal-andalan-slotter-sepuh/ https://www.martiplast.com/teknik-gacor-naga-hitam-mahjong/ https://www.itinova.org/slot-resmi-gacor/ https://www.itinova.org/slot-mahjong-ways-2/ https://oicc.org/rtp-slot-starlight-princess-1000/ https://oicc.org/trik-modal-receh/ https://www.dacacarriers.com/pola-auto-gacor/ https://www.dacacarriers.com/akun-gacor-spesial-sweet-bonanza-xmas/ https://dinoland.b-cdn.net/mahjong-scatter-hitam.html https://dinoland.b-cdn.net/link-gacor-habanero.html https://www.francisaviation.com/slot-pg-soft-murah-maxwin/ https://oicc.org/agen-judi-bola-event-mix-parlay-mudah-menang/ https://oicc.org/game-slot-mahjong-wins/ https://www.francisaviation.com/slot-gacor-online/ https://www.francisaviation.com/slot-starlight-christmas/ https://oicc.org/trik-jitu-koi-gate/ https://oicc.org/slot-zeus-jp-x1000/ https://oicc.org/slot-server-jepang/ https://majubersama.b-cdn.net/slot-big-bass-amazon-xtreme.html https://majubersama.b-cdn.net/wolf-gold.html https://www.francisaviation.com/slot-great-rhino-deluxe/ https://www.francisaviation.com/slot-crypto-gold/ https://oicc.org/slot-power-of-thor-megaways/ https://oicc.org/mahjong-ways-3/ https://oicc.org/slot-online/ https://oicc.org/slot-mahjong-panda/ https://asianparalympic.org/game-sugar-rush/ https://asianparalympic.org/game-lucky-neko/ https://asianparalympic.org/game-gates-of-olympus/ https://oicc.org/meledak-jp-lucky-neko/ https://www.francisaviation.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.ysletadelsurpueblo.org/slot-gacor-deposit-dana/ https://www.stantonstreet.com/rtp-slot-tergacor/ https://asianparalympic.org/game-zeus-sensasional/ https://asianparalympic.org/rtp-live-tertinggi/ https://asianparalympic.org/daftar-akun-game-vip/ https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/