Зустріч ректора зі студентами

129 травня 2024 року за підтримки студентського самоврядування відбулась зустріч студентів Університету Ушинського з ректором Андрієм Красножоном.
Під час бесіди обговорювалися такі важливі теми: покращення матеріально-технічної бази університету, залучення студентів до профорієнтації, життя в гуртожитках, формування індивідуальної освітньої траєкторії студента, створення мерчу Університету Ушинського, робота студентського самоврядування.
Ректор зазначив, що він є випускником нашого університету. Андрій Васильович наголосив на тому, що основне завдання студентів – сумлінне навчання, для чого адміністрація створює всі необхідні умови, включаючи безпекові питання. Університет дає багато додаткових можливостей для саморозвитку та реалізації власного потенціалу, проте, без бажання самого студента, жодна можливість не може бути реалізована. Отже головним завдання кожного студента є навчання.
Андрій Васильович у своєму виступі розповів про особливості і правила проживання у гуртожитках університету, звернув увагу на дотримання мешканцями техніки безпеки, наголосив про важливість роботи студентського самоврядування у гуртожитках.
Ректор висунув пропозицію частіше організовувати неформальні зустрічі зі студентами, а також зауважив, що він відкритий до будь-яких ініціатив студентів.
Наприкінці голова студентського самоврядування Катерина Козій щиро подякувала ректору за відкритість та щиру бесіду.
Чекаємо нових зустрічей!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/