Участь студентів факультету музичної та хореографічної освіти в Інтелект-форумі 2024

17–9 червня 2024 року під егідою Міністерства культури та інформаційної політики України в Одеській національній науковій бібліотеці пройшов загальнонаціональний комплексний захід соціокультурного та науково-комунікативного спрямування – Інтелект-форум, у рамках якого відбулася ХХІV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині» та V ОдесаБібліоСаміт – Всеукраїнська науково-практична конференція для фахівців бібліотек України та зарубіжжя. Метою XXIV Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині» є сприяння відродженню і розквіту культури в Україні, утвердженню національної ідентичності українського народу та популяризації державної мови, що набуває особливо важливого значення під час війни. Виставка-форум також покликана стимулювати розвиток книговидавничої справи та книгорозповсюдження, сприяти промоції та репрезентації сучасної української книги, вихованню культури читання на кращих зразках вітчизняної та світової літератури в українському перекладі, поповненню бібліотек Одещини сучасною книжковою продукцією. Протягом трьох днів книголюби, фахівці бібліотек і видавничої справи, літературознавці й усі одесити мали змогу ознайомитися з кращими новинками літературного ринку, придбати книги та взяти участь у цікавих подіях. Так, яскравими подіями виставки-форуму стали творчі зустрічі з відомими українськими письменниками Мирославом Дочинцем, Тарасом Федюком, Андрієм Кокотюхою, Віталієм Запекою. Романом Кракалією. Також у межах заходу було представлено концерт студентів факультету музичної та хореографічної освіти, який викликав бурхливі оплиски публіки, щирі слова подяки та запрошення на наступні зустрічі від адміністрації Одеської національної наукової бібліотеки.
Щиро дякуємо за організацію концерту і професійну підготовку студентів Горожанкіній О. Ю., Дубовому З. С., Маргіній О. А., Полканову А. А. і пишаємося нашою талановитою творчою молоддю, яка здатна підкорити будь-які вершини і змінювати світ на краще!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/