Захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт

121 червня 2024 року в Університеті Ушинського провела роботу спеціалізована вчена рада з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Косянчук Оксани з теми «Ефективність використання вправ пілатесу як засобу корекції ОРА спортсменів після тренувальних навантажень (на матеріалі спортивної аеробіки)» на здобуття ступеня доктора філософії зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт (науковий керівник – Валентина ТОДОРОВА, д.н. з фіз. вих. і спорту, професор, професор кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Університету Ушинського).
Голова разової ради: Борис Долинський, д.пед.н., професор, професор кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Університету Ушинського.
Рецензент:
Рецензенти:
доктор педагогічних наук, професор, Башавець Наталія Андріївна, Університет Ушинського.
кандидат педагогічних наук, доцент Тітова Ганна Віталіївна, Університет Ушинського.
Опоненти:
Богуславська Вікторія Юріївна, доктор наук з фізичного виховання та спорту, доцент, професор кафедри теорії і методики фізичного виховання і спорту, Державного закладу «Вінницький держаний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського».
Атаманюк Світлана Іванівна, доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри фізичного виховання, олімпійських та неолімпійських видів спорту Національного університету «Запорізька політехніка».

Дисертаційна робота отримала позитивні відгуки членів спеціалізованої вченої ради – захист відбувся успішно.
Щиро вітаємо дисертанта та його наукового керівника!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/