Тіні забутих предків. Хореографічна вистава атестаційного іспиту здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

127 червня 2024 року на кафедрі музичного мистецтва і хореографії відбувся атестаційний іспит здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Хореографія) та 024 Хореографія.
Традиційно випускова атестація хореографів здійснювалася у вигляді танцювальної постановочної роботи, яка має форму хореографічної вистави. Це справжній танцювальний театр.
У цьому році увагу здобувачів привернула повість М. Коцюбинського «Тіні забутих предків».
Наші випускники приголомшили своєю талановитою роботою. Найвищій рівень спостерігався в усіх складниках вистави: цілісність композиції та органічність і переконливість кожного номеру; висока майстерність виконання; високий рівень артистизму; костюми (які практично сама пошила випускниця Маша Фармагей); світло, сценічне оформлення, відео ряд – усі зачаровувало глядачів.
Занурення в ментальність українського народу, погляд в духовний світ гуцульського українського коріння дало змогу здобувачам поєднати народну хореографічну лексику з елементами сучасної хореографії, різних її видів. Були й авторські лексичні та акторські знахідки.
Комісія дуже високо оцінила хореографічну випускову виставу.
Усіх вітаємо! Але найвищі наші привітання - Лісовській Ніні Юріївні. Це безперечно її викладацький та хореографічно-творчій успіх. Як завжди!!!
Усім радимо переглянути виставу, щойно буде змога розмістити її на сайті кафедри музичного мистецтва і хореографії.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/