З Днем Незалежності України!

1Щорічно 24 серпня українці відзначають головне державне свято - День незалежності України. Цього дня ми вшановуємо найбільший дар, який може бути в народу - свободу та незалежність.

Незалежність – це найвища нагорода для нації, сили духу якої неможливо зламати, любов до Батьківщини неможливо знищити, історичну пам’ять, культуру якої неможливо стерти. Це свято гордості та єдності, коли серце кожного українця наповнюється любов’ю до рідної землі.

Як ніколи раніше сьогодні ми повною мірою усвідомлюємо значення цього свята для нашого народу, ціну, яку заплатили мільйони українців за те, щоб щороку під синьо-жовтим прапором в національному вбранні – вишиванках ми з гордістю й душевним трепетом вітали один одного з Днем Незалежності України.

Нехай цей день стане символом нашої сили, єдності та незламного духу. Дякуємо нашим захисникам за можливість жити в незалежній країні. Хай мир і щастя завжди супроводжують кожного з нас.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot demo pg softdemo slot gratisslot demo pragmaticslot gacorasiaklubhksbetheylink macauklubheylink asiaklubheylink hksbet https://kientrucvadoisong.net/rahasia-gacor/ https://sipla.poltera.ac.id/main/ https://infolpse.gresikkab.go.id/files/ https://sipla.poltera.ac.id/data/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/files/ https://journal.binadarma.ac.id/cache/data/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/