Зустріч зі стейкголдером здобувачів освіти предметної спеціальності 014.04 Середня освіта. Математика

1З 22 серпня по 27 серпня в навчально-науковому інституті природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту стейголдером ОПП «Середня освіта (Математика)» другого (магістерського) рівня освіти, «Середня освіта (Математика. Англійська мова)», «Середня освіта (Математика. Інформатика)» першого (бакалаврського) рівня освіти Анастасією Краснояровою, заступником директора з виховної роботи, вчителем математики Одеського ліцею № 4 Одеської міської ради було проведено три лекції-тренінги за підтримки Української Волонтерської Служби та ЮНІСЕФ Україна.
Лекції було присвячено питанням волонтерства, актуальним екологічним питанням, вони мали на меті підвищити обізнаність молоді щодо проблем вигоряння, які виникають при волонтерстві, екологічних проблем навколишнього середовища та шляхів їх вирішення. Лекції-тренінги були на такі теми «Що таке волонтерство: як до нього не вигоріти» (22 серпня), «Сортувальна система в Україні» (23 серпня) та «Як дерева впливають на якість нашого життя» (27 серпня), і були доступні для усіх бажаючих як офлайн, так і онлайн, що дозволило залучити молодь до обговорення важливих волонтерських та екологічних проблем.
22 серпня перед початком першої лекції зі вступним словом виступив директор інституту доктор фізико-математичних наук, професор Володимир Ковальчук, який привітав присутніх з початком нового навчального року та побажав присутнім плідної сумісної праці. В проведенні тренінгів стейкголдеру допомогала команда учениць Одеського ліцею № 4 у складі Гафткович Анастасії, Гаєвої Кіри та Подлісецької Аріни. Організовували заходи гаранти ОПП кафедри вищої математики і статистики Ольга Яковлєва, Сергій Сапрікін, Ольга Болдарєва.
Висловлюємо щиру вдячніть Анастасії Красноярової за тематику питань, які розглядались на гостьових лекціях.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot demo pg softdemo slot gratisslot demo pragmaticslot gacorasiaklubhksbetheylink macauklubheylink asiaklubheylink hksbet https://kientrucvadoisong.net/rahasia-gacor/ https://sipla.poltera.ac.id/main/ https://infolpse.gresikkab.go.id/files/ https://sipla.poltera.ac.id/data/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/files/ https://journal.binadarma.ac.id/cache/data/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/