Пам’яті колеги

1Адміністрація, професорсько-викладацький склад навчально-наукового інституту природничо-математичних наук, інформатики та менеджменту Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» з глибоким сумом сприйняли звістку про те, що 29 серпня 2024 року відійшов у вічність наш колега, доктор технічних наук, професор кафедри інноваційних технологій та методики навчання природничих дисциплін Брюханов Аркадій Олексійович.
Аркадій Олексійович закінчив фізичний факультет Одеського національного університету імені І. І. Мечникова і з 1966 року почав працювати в Університеті Ушинського. У 1968 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата фізико-математичних наук «Карбідні фази в вуглецевих сталях та їх структурні перетворення» зі спеціальності 01.04.07 фізика твердого тіла. Дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук «Методи текстурного аналізу в технології титанових сплавів» захистив у 1989 році. У 1973 році одержав наукове звання доцента, у 1990 році – професора кафедри фізики. Аркадієм Олексійовичем було розроблено низку методик визначення основних характеристик текстурного стану полікристалів та зв’язку їх з анізотропією фізичних і механічних властивостей твердих тіл. Результати досліджень знайшли втілення в технології виробництва текстурнозміцнених посудин високого внутрішнього тиску.
Обірвалося життя видатного науковця, доброї та світлої людини, який заслуговує на найкращі слова поваги та пошани.
Світлий і незгасний спомин про його добрі справи, відданість науці, високу професійну майстерність назавжди залишиться в серцях усіх його учнів і колег.
Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині.

Вічна пам'ять…

Прощання відбудеться 01 вересня об 11.00 годині за адресою: м. Одеса, вул. Французький бульвар, 53/30.

1

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot demo pg softdemo slot gratisslot demo pragmaticslot gacorasiaklubhksbetheylink macauklubheylink asiaklubheylink hksbet https://kientrucvadoisong.net/rahasia-gacor/ https://sipla.poltera.ac.id/main/ https://infolpse.gresikkab.go.id/files/ https://sipla.poltera.ac.id/data/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/files/ https://journal.binadarma.ac.id/cache/data/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/