Зустріч аспірантів першого року навчання з адміністрацією

310 вересня 2024 року відбулася традиційна «перша» зустріч аспірантів першого року навчання (вступ 2024 року) з адміністрацією та допоміжними службами Університету Ушинського.Із вітальними словами та першими настановами до майбутніх докторів філософії звернувся ректор університету, професор Андрій Красножон. Проректор з наукової роботи професор Ганна Музиченко ознайомила аспірантів із нормативно-правовими вимогами підготовки докторів філософії в Україні, публікаційними можливостями та університетською мережею дослідницьких лабораторій і центрів, начальник відділу міжнародних зв’язків Олександра Моргун – із можливостями для міжнародної співпраці та програмами академічної мобільності, директорка університетської бібліотеки та за суміщенням Голова Групи сприяння академічній доброчесності Ксенія Максим – про політику академічної доброчесності та наявні бібліотечні фонди, доступ до відкритих баз даних, репозитарій та базу електронних видань. Про антикорупційні політики університету та способи вирішення конфліктних ситуацій, канали повідомлення про випадки недоброчесності аспірантів ознайомив керівник Уповноваженого підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції Сергій Деревянкін. Про можливість отримати психологічну допомогу в стресових ситуаціях, вирішити інші проблеми психологічного характеру розповіла практичний психолог Ірина Сазонова, а можливість дізнатися більше про свої ментальне здоров’я розповів керівник Центру ментального здоров’я при Університеті Ушинського Андрій Бортов. Голова Ради молодих учених університету Дмитро Бєлітченко ознайомив аспірантів із можливостями участі в університетських заходах, конкурсах наукових робіт, проєктній роботі тощо. Керівник відділу аспірантури і докторантури Ірина Хижняк нагадала аспірантам про організаційні питання, пов’язані із початком освітнього процесу, оформлення індивідуальних навчальних планів та планів наукової роботи, каналів комунікації тощо.
Щиро вітаємо аспірантів першого року навчання в нашій університетській родині! Бажаємо успіхів в навчанні та підготовці дисертаційних досліджень.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot demo pg softdemo slot gratisslot demo pragmaticslot gacorasiaklubhksbetheylink macauklubheylink asiaklubheylink hksbet https://kientrucvadoisong.net/rahasia-gacor/ https://sipla.poltera.ac.id/main/ https://infolpse.gresikkab.go.id/files/ https://sipla.poltera.ac.id/data/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/files/ https://journal.binadarma.ac.id/cache/data/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/