Зустрічі зі студентами першого року навчання

0110 та 11 вересня відбулися зустрічі здобувачів освіти першого року навчання із представниками адміністрації, студентської ради та профспілки Університету Ушинського.
1
На зустріч зі студентами завітали заступник голови наукового товариства університету Сурова Марія та координатор науково-дослідної роботи студентів Листопад Олексій Анатолійович, які ознайомили першокурсників з науковою роботою, гуртками та проєктами що працюють в університеті та закликали студентів доєднатись до розвитку науки в університеті.

2

3
Голова профкому Начев Андрій Петрович ознайомив присутніх із діяльністю та структурою профспілки, розповів про здобутки та плани на найближчий час, а також про права здобувачів освіти університету.


4
Тимчасово виконуюча обов’язки голови студентського самоврядування Валерія Чудна ознайомила студентів з діяльністю студентського самоврядування, розказала про цікаві проєкти, співпраці з іншими ЗВО України та закликала усіх долучатися до активного студентського життя.


5
Окрім цього, практичний психолог університету, Сазонова Ірина Юріївна ознайомила студентів зі своєю діяльністю та запросила їх на майбутні тренінги та лекції.


6
Любі наші першокурсники! Щиро вітаємо вас у нашій дружній університетській родині! Нехай студентське життя приносить вам лише корисні знання, вірних друзів та незабутні емоції!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot demo pg softdemo slot gratisslot demo pragmaticslot gacorasiaklubhksbetheylink macauklubheylink asiaklubheylink hksbet https://kientrucvadoisong.net/rahasia-gacor/ https://sipla.poltera.ac.id/main/ https://infolpse.gresikkab.go.id/files/ https://sipla.poltera.ac.id/data/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/files/ https://journal.binadarma.ac.id/cache/data/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/