Жінки в розвитку науки (Одеський будинок вчених)

117 вересня 2024 року науково-педагогічні працівники, студенти спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» та аспіранти кафедри спеціальності 033 «Філософія» мали чудову нагоду відвідати захід «Жінки в розвитку науки», організаторкою та модераторкою якого є проф. Олена Лісеєнко. Величезна подяка спікеркам заходу – краєзнавиці, архіваріусу Одеського будинку вчених Інні Рікун та проф. Інні Голубович (ОНУ імені І. І. Мечникова, ЗВО-партнер) за висвітлення значущості ролі жінок-одеситок у науковому світі.
Спільне засідання наукових секцій «Соціологія», «Філософія» та «Психологія» Одеського будинку вчених, яке відбулося в конференц-залі бібліотеки Університету, висвітлювало значущий внесок жінок Одеси в науковий прогрес. Захід був не тільки цікавим з історичної точки зору, але й надзвичайно корисним для формування професійних компетентностей майбутніх менеджерів соціокультурної діяльності та викладачів філософських дисциплін. Він направлений на усвідомлення ролі культури та науки у розвитку суспільства, що є важливим аспектом для ефективного управління соціокультурними проєктами. Взаємодія з науковою спільнотою та обговорення гендерних питань сприяли розвитку вміння вести дискусії та налагоджувати співпрацю в професійній сфері. Історії успіху жінок-науковиць можуть стати основою для створення нових соціокультурних ініціатив, спрямованих на популяризацію науки та підтримку гендерної рівності в суспільстві. Здобувачі отримали практичні знання про те, як культура і наука можуть взаємодіяти для досягнення соціальних змін, що допоможе ефективно керувати проєктами, спрямованими на розвиток науки, культури та освіти. Обговорення впливу гендерних і культурних чинників на розвиток науки дозволило аспірантам глибше осмислити соціальні проблеми і механізми їхнього подолання. Ці знання будуть корисними для викладання філософії та аналізу суспільних змін через призму філософських концепцій. Участь у заході сприяє глибокому усвідомленню ролі гендерних та культурних аспектів у науці, а також удосконаленню педагогічних навичок викладача-дослідника.
Зустріч наукової спільноти стала чудовою нагодою обговорити шляхи підвищення гендерної рівності та підтримки жінок у наукових дослідженнях і освітніх ініціативах. Захід став важливою подією, об'єднавши думки дослідників різних галузей та підкресливши важливість внеску жінок у розвиток науки.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot demo pg softdemo slot gratisslot demo pragmaticslot gacorasiaklubhksbetheylink macauklubheylink asiaklubheylink hksbet https://kientrucvadoisong.net/rahasia-gacor/ https://sipla.poltera.ac.id/main/ https://infolpse.gresikkab.go.id/files/ https://sipla.poltera.ac.id/data/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/files/ https://journal.binadarma.ac.id/cache/data/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/