Екскурсія студентів факультету музичної та хореографічної освіти до Одеської національної наукової бібліотеки

125 вересня 2024 року Одеська національна наукова бібліотека відзначила своє 195-річчя. В цей день здобувачі факультету музичної та хореографічної освіти відвідали найстарішу публічну бібліотеку України, де для них співробітниками закладу було проведено чудову екскурсію.Під час екскурсії студенти дізналися про історію створення бібліотеки та її значення для розвитку міста, одержали інформацію щодо унікальних деталей будівлі та архітектора, який втілив цей архітектурний шедевр у життя, створивши справжню перлину національної спадщини. Здобувачі також дізналися про особливості роботи кожного відділу бібліотеки: мали змогу ознайомитися з рідкісними виданнями XV-XX ст., періодичними виданнями XVIII – початку XX ст., гравюрами та фотографіями, що зберігаються у бібліотечних фондах. Відвідування виставки «Екслібрис: мистецтво крізь віки» дозволило зануритися в захопливий світ екслібрисів – особистих книжкових знаків, які супроводжують книги протягом століть. Студенти ознайомилися з історією екслібриса та неперевершеними зразками книжкових знаків видатних історичних постатей і колекціонерів, а також дізналися, як цей мистецький жанр розвивався в Одесі. Особливо зацікавила здобувачів виставка книг, презентована співробітниками відділу мистецтв, який був створений у 1970 році як консультаційний центр для творчих спілок і мистецьких закладів міста. На сьогодні відділ мистецтв Одеської наукової бібліотеки не має аналогів серед провідних бібліотек України.
Вітаємо всіх співробітників Одеської національної наукової бібліотеки зі святом! Бажаємо енергії й творчої наснаги у вашій благородній просвітницькій справі, а також щиро дякуємо за цікаву, змістовну екскурсію, яка нікого не залишила байдужим і справила глибоке враження на студентів.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot demo pg softdemo slot gratisslot demo pragmaticslot gacorasiaklubhksbetheylink macauklubheylink asiaklubheylink hksbet https://kientrucvadoisong.net/rahasia-gacor/ https://sipla.poltera.ac.id/main/ https://infolpse.gresikkab.go.id/files/ https://sipla.poltera.ac.id/data/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/files/ https://journal.binadarma.ac.id/cache/data/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/