Науково-дослідна лабораторія тренінгових технологій «Скрепка», модель стресодолання «BASIC Ph» та проблема «Колективна травма і ресурсність нації».

126.09.2024 відбулося чергове онлан-засідання науково-дослідної лабораторії тренінгових технологій «Скрепка», присвячене обговоренню актуальної теми «Колективна травма і ресурсність нації» (https://www.facebook.com/groups/431383720650354 ).

Спеціальний гість - практичний психолог Одеського юридичного ліцею Одеської міської ради, тренерка Одеського міського центру стресостійкості та ITC (Israel Trauma Coalition in UA), авторка корекційних та розвивальних програм Філатова Ніна Валентинівна зацікавила присутніх на заході науково-педагогічних працівників, докторантів, аспірантів і здобувачів першого освітнього рівня, ідеєю спільного пошуку відповіді на питання, що нам всім, українцям, дає сили встояти і відновитися в умовах воєнного часу, складного сьогодення для нашої неньки, України?
Присутні ознайомилися з інструментом моделі стресодолання «Міст над прірвою», що розроблено професором Мулі Лаадом (Mooli Lahad) (Ізраїль).
Слухачі виявили бажання прийняти участь в самодіагностиці за інтегративною моделлю психологічного виживання людини після сильного стресу «BASIC Ph».
Було виявлено, що в кожного є своє власне унікальне поєднання ресурсів подолання. Кожен зміг проаналізувати свої складові ідеї моделі, що полягає в усвідомленні свого потенціалу, досвіду у подоланні стресової події в шести модальностях:
1. B – Belief & values – віра, переконання, цінності, філософія життя.
2. A – Affect – вираження емоцій та почутів.
3. S – Socialization – соціальні зв’язки, соціальна підтримка, соціальна приналежність, спілкування.
4. I – Imagination – уява, мрії, спогади, творчість.
5. C – Cognition, thought – розум, пізнання, когнітивні стратегії.
6. Ph – Physical – фізична активність, тілесні ресурси.
https://onlinetestpad.com/ua/testview/1665213-test-basic-ph-model-stresodolannya
Було висловлено подяку Ніні Валентинівні і сподівання на співпрацю.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot demo pg softdemo slot gratisslot demo pragmaticslot gacorasiaklubhksbetheylink macauklubheylink asiaklubheylink hksbet https://kientrucvadoisong.net/rahasia-gacor/ https://sipla.poltera.ac.id/main/ https://infolpse.gresikkab.go.id/files/ https://sipla.poltera.ac.id/data/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/files/ https://journal.binadarma.ac.id/cache/data/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/