Університет Ушинського разом з одеситами відзначив Міжнародний день Інститутів Конфуція

28 вересня 2018 року у Міському саду м. Одеси Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція» вп’яте відзначив «Міжнародний день Інститутів Конфуція», в якому взяли участь студенти й викладачі Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, учителі та учні провідних закладів освіти, представники китайської діаспори, засобів масової інформації, а також слухачі мовних курсів китайської мови, гості та мешканці Південної Пальміри.

На свято, організоване Університетом Ушинського, завітали почесні гості: Віце-Генеральний консул Китайської Народної Республіки в м. Одесі пані Чень Юйжун, консул з питань культури й освіти КНР пані Юй Чжоулінь, директор Департаменту міжнародних зв’язків Одеської міської ради Боєва Світлана Юріївна, керівники філіалів «Інституту Конфуція» та інші.

У межах культурного заходу було проведено святковий марафон-концерт, на якому з творчими номерами виступили слухачі лінгвокультурної підготовки університетського центру, а також студенти різних факультетів. Програма концерту передбачала участь учнівської та студентської молоді м. Одеси в різних музичних жанрових напрямах: костюмовані етнічні та сучасні танці, китайські й українські популярні пісні, опера, флеш-моб. Ретроспективне шоу становлення китайського костюма справило незабутнє враження на глядачів.

Гості та мешканці м. Одеса мали можливість також узяти участь у майстер-класі з ієрогліфіки, насолодитися написанням свого імені китайською мовою, пізнати мудрість китайської філософії від самого Конфуція та сфотографуватися з ним на пам’ять.

Після урочистої частини програми всі бажаючі відчули тонкість китайського чаювання, ознайомилися з інформацією про культурно-освітню діяльність центру «Інституту Конфуція» Університету Ушинського на виставці навчальної літератури, отримали багато задоволення від фотовиставки «Chinese Story ‒ 2018», експонати якої надало Генеральне Консульство КНР в м. Одеса.

 

Директор «Інституту Конфуція» від українського боку О. В. Попова

 

Директор «Інституту Конфуція» від китайського боку Дін Сінь

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/