20 січня відзначила своє 90-річчя Мартинова Ганна Іванівна

20 січня відзначила своє 90-річчя Мартинова Ганна Іванівна, кандидат педагогічних наук, доцент, чудовий викладач, перша завідувачка кафедри методики математики та інформатики.
З привітаннями і подарунками на кафедру завітав ректор Університету Ушинського, академік О. Я. Чебикін та нагородив Ганну Іванівну «Золотою медаллю Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського».  Проректор з навчальної та науково-педагогічної роботи, професор О. А. Копусь та проректор з наукової роботи, професор Т. І. Койчева тепло привітали викладача, відзначили її значний  внесок у розвиток методики навчання математики для початкової школи, у підготовку вчителів Одещини.
Також ювілярці вручили вітальні адреси від Департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації, Одеської академії неперервної освіти Одеської обласної ради та ректорату Університету Ушинського.
До привітань приєдналися колеги та учні Ганни Іванівни, зокрема: декан факультету початкового навчання, професор І. О. Пальшкова, декан фізико-математичного факультету, доцент О. І. Ордановська, декан соціально-гуманітарного факультету, доцент Н. Д. Хмель, доцент І. Д. Поспєлова, завідувач кафедри природничо-математичної освіти та інформаційних технологій Одеської академії неперервної освіти О. І. Папач.
Викладачі кафедри математики і методики її навчання підготували цікаву програму святкування ювілею. Тут були і слайд-шоу з коментуванням важливих подій життя Ганни Іванівни, і вірші на її честь, пісні та подарунки.
В урочистій обстановці гості згадували роки сумісної праці з Ганною Іванівною, її досягнення та висловлювали безмежну вдячність за її відданість справі підготовки вчителів, педагогічний талант, прекрасні організаторські здібності, працелюбність, чесність, принциповість.
Шановна Ганно Іванівно, і надалі залишайтеся такою ж енергійною, активною та життєрадісною. Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, добробуту, злагоди та миру!
Многії літа!

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/