×

Повідомлення

The was a problem converting the source image.

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/02_2019/ifksp

Круглий стіл з питань підготовки спортсменів-олімпійців

У зеленій залі  Університету Ушинського відбувся круглий стіл «Актуальні питання підготовки спортсменів Одеської області до Ігор ХХХІІ Олімпіади». Форум проходив за участі керівників міста і області галузі фізична культура і спорт, ректорів  ЗВО III-IV р. а., спортивних організацій та спортивних шкіл, обласних федерацій з олімпійських видів спорту, провідних тренерів та спортсменів.

Президія круглого столу (зліва направо): ректор Університету Ушинського Олексій Якович ЧЕБИКІН, голова відділення НОК України в Одеській області олімпійський чемпіон Микола МІЛЬЧЕВ, начальник управління фізкультури і спорту ОДА Валентина КОЛЬЧАК, заступник голови ОДА Сергій КОЛЕБОШИН, начальник управління з фізичної культури і спорту Одеської міської ради Руслан ПУЗДРАЧ

З вітальним словом виступили заступник голови ОДА Сергій КОЛЕБОШИН та ректор нашого університету Олексій Якович ЧЕБИКІН. Потім було вручення подяк Одеської облдержадміністрації «за багаторічне сприяння в підготовці спортсменів високого класу», а далі відбувся безпосередньо олімпійський круглий стіл, який планується проводити раз в два-три місяці.

Відзначимо, що організаторами форуму виступили: Управління з фізичної культури і спорту ОДА, Навчально-науковий інститут фізичної культури, спорту та реабілітації Університету Ушинського і відділення НОК України в Одеській області

Усі учасники відзначили користь від таких заходів: «Важливо правильно вибудувати підготовку та об’єднати зусилля заради успішного виступу в Токіо». Представники закладів вищої освіти, голова міськспортуправління Руслан ПУЗДРАЧ, а також головний лікар спортивного диспансеру Ігор ПАСТЕРНАК виразили бажання реально допомагати в підготовці спортсменів до Олімпійських ігор в Токіо.

Наразі, зараз в елітній групі спортсменів України, які претендують на участь в Іграх ХХХІІ Олімпіади – дев’ять представників Одеської області: борець Владлен КОЗЛЮК, студентка Університету Ушинського, веслувальниця Анастасія ТОДОРОВА, майстри стрільби Микола МІЛЬЧЕВ та студентка Університету Ушинського Анна ІЛЬІНА, фехтувальники Олена КРАВАЦЬКА та Андрій ЯГОДКА, каратисти Аніта СЕРЬОГІНА та Анжеліка ТЕРЛЮГА, а також важкоатлетка Анастасія ЛИСЕНКО. Як відзначила начальник Управління з фізичної культури і спорту ОДА Валентина КОЛЬЧАК, склад елітної групи не є постійним, в нього можуть потрапити спортсмени, які покажуть високі результати в 2019-му році – році, коли відбудеться значна частина ліцензійних змагань.

Своїми думками з підготовки до Олімпійських ігор поділилися багаторічний президент Федерації гандболу Одеської області Сергій ГРИНЕВЕЦЬКИЙ, а також Юрій ПОВОЛОЦЬКИЙ, який більше двадцяти років очолював спорт в регіоні.

Сергій Рафаїлович Гриневецький повідомив, що у майбутньому будуть побудовані спортивні споруди високого рівня в Маяках та Ізмаїлі (проекти вже є), а також зазначив, звернувшись до заступника голови ОДА Сергія КОЛЕБОШИНА, що «треба негайно відновити манеж «Олімпієць», де можуть займатися представники багатьох видів спорту, а також «привести до  ладу спортивний диспансер, що можна вирішити на місцевому рівні».

Також зі своїми пропозиціями виступив директор Навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Університету Ушинського Петро ДЖУРИНСЬКИЙ.

Петро Борисович Джуринський зазначив, що у цьому році Університет Ушинського, вперше буде проводити набір на денну і заочну форми навчання за спеціальністю «Фізична культура і спорт». На базі Університету Ушинського працюють курси підвищення кваліфікації для тренерів з обраного виду спорту, що значно може сприяти підготовці тренерських кадрів з олімпійських видів спорту в Одеському регіоні.

{gallery}02_2019/ifksp{/gallery}

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/