Семінар для студентів та викладачів, присвячений 100-річчю до дня народження видатного українського математика О. В. Погорєлова

22 березня 2019 року на кафедрі математики і методики її навчання Університету Ушинського відповідно до плану проведення заходів до пам'ятних дат був проведений семінар для студентів та викладачів, присвячений 100-річчю до дня народження видатного українського математика Олексія Васильовича Погорєлова. 
Тема семінару "Аналіз методичної геометричної спадщини О. В. Погорєлова". 
На семінарі були розглянуті такі питання: 1) короткі відомості біографії О. В. Погорєлова; 2) передумови введення підручника з геометрії О. В. Погорелова для загальноосвітньої школи; 3) основні методичні особливості зазначеного підручника. 
У ході проведення семінару доцент С. В. Іванова і ст. викладач Я. С. Гаєвець використали елементи технологій сторітеллінгу та гейміфікації. Так, студенти магістратури підготували змістовні доповіді з презентаціями, у яких короткі відомості біографії та передумови введення підручника з геометрії О. В. Погорєлова доповнювалися яскравим спогадами учасників подій. На семінарі також проводилася вікторина, переможці якої були нагороджені призами. Усі присутні щиро подякували організаторам семінару, які зробили його таким цікавим та захоплюючим!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/