Китайсько-українська весна в Університеті Ушинського

22 березня 2019 року Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція» Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського провів в Одеському концерт-холі «Палладіум» урочистий захід «Китайсько-українська весна», який відвідали викладачі та студенти, учні старших класів та вчителі закладів освіти Одещини, слухачі курсів китайської мови та представники китайської діаспори, департаментів Одеської міської ради, а також ЗМІ.

На міжнародний форум завітали почесні гості: Генеральний Консул Китайської Народної Республіки в м. Одесі пан Сун Ліцюнь, віце-консул з питань культури і освіти Китаю пані Юй Чжоулінь, заступник начальника відділу інформаційно-інноваційних технологій Департаменту освіти та науки Одеської міської ради Язвінська Ірина Петрівна, головний спеціаліст відділу загальної, середньої, професійно-технічної освіти та виховної роботи Департаменту освіти та науки Одеської міської ради Деребізова Галина Іванівна, керівники філіалів «Інституту Конфуція» та інші.

Присутніх привітали Віце-генеральний консул КНР в Одесі пані Чень Юйжун та проректор з міжнародних звʼязків та науково-педагогічної роботи комплексу Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського А. М. Ананьєв.

У межах культурної події виступили студенти різних факультетів Університету Ушинського, слухачі курсів лінгвокультурної підготовки та викладачі «Інституту Конфуція». У програмі концерту були різножанрові музично-хореографічні номери ‒ костюмовані етнічні і сучасні танці, китайські й українські популярні пісні.

Свято передбачало залучення присутніх до участі у вікторині, присвяченій найвідомішим аспектам китайського країнознавства, а також до лотереї. Переможці були нагороджені пам’ятними призами. В урочистій обстановці найкращим слухачам були вручені сертифікати YCT (про складання іспиту з китайської мови для дітей та підлітків). Подарунок за участь та виграш у конкурсі «Найкраще фото мовного табору в КНР» отримав слухач лінгвокультурної підготовки Кобзар Роман.

Подібні заходи сприяють зміцненню співпраці між двома країнами – Україною і Китаєм, згуртуванню студентської та учнівської молоді та розвиткові творчого потенціалу українських і китайських учасників освітнього процесу.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/