Вітаємо з ювілеєм ректора Університету Ушинського – академіка Олексія Яковича Чебикіна

Академічна спільнота Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського вітає свого керівника – ректора, доктора психологічних наук, професора, академіка Національної академії педагогічних наук, заслуженого діяча науки і техніки України – Чебикіна Олексія Яковича з ювілейним Днем народження!

З ім’ям Олексія Яковича нерозривно пов’язані вагомі історичні етапи розвитку та сьогодення Університету Ушинського. Під керівництвом академіка О. Я. Чебикіна заклад вищої освіти отримав статус національного, суттєво покращив умови для організації освітнього процесу, посів одне з провідних місць у системі педагогічних кадрів на національному та міжнародному рівнях.

Колеги, студенти та однодумці знають Олексія Яковича як мудрого керівника й наставника, висококваліфікованого талановитого науковця, блискучого організатора в освітній галузі, який своєю самовідданою, подвижницькою працею і педагогічною майстерністю здійснює визначний внесок у розвиток освіти і науки України, формує нове покоління педагогічних працівників.

Шановний Олексію Яковичу! У день Вашого ювілею щиро зичимо міцного козацького здоров'я, удачі у всіх Ваших починаннях, щастя, добробуту, нових творчих успіхів, розуміння й підтримки з боку колег, невпинного руху вперед, світла й радощів на життєвому шляху! Хай щастить Вам у всі часи!

Колектив викладачів, співробітників і

студентів Університету Ушинського

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/