Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи»

20 – 21 вересня 2019 року кафедрою математики і методики її навчання Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» було проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію з міжнародною участю «Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи», присвячену 30-річчю кафедри математики і методики її навчання та 100-річчю фізико-математичного факультету.

В конференції взяли участь 87 науковців із закладів вищої освіти України, Польщі, Болгарії, Угорщини та Молдови, 15 студентів та магістрантів, 179 вчителів загальноосвітніх шкіл України. Всього 281 учасник конференції представили 11 регіонів України та 4 іноземні держави.

У пленарному засіданні взяли участь провідні науковці, які досліджують проблему навчання математики учнів початкової, основної та старшої школи, серед яких були автори чинних в Україні підручників.

Протягом другого дня конференції відбулися секційні засідання.

Науково-практичного характеру конференція набула завдяки майстер-класам для вчителів початкової та основної, проведені авторами чинних підручників: С. О. Скворцовою, О. В. Онопрієнко та М.М. Корнієнко.

Учасників конференції, окрім високого наукового рівня доповідей, об’єднувала любов до математики не тільки як освітньої галузі, але й особливої сфери впливу на всебічний гармонійний розвиток особистості, її інтелектуальну, а загалом і професійну сферу. 







 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/