Гірка звістка з колективу фізкультурної спільноти

Гірка звістка про непоправну втрату сколихнула колектив навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації, на 73 році життя пішов із життя Кізима Олександр Володимирович, який 42 роки віддав навчанню та вихованню студентської молоді нашого університету.

Відійшла у Вічність добра і щира людина. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу його близьких і рідних. Світлий, добрий спомин про Олександра Володимировича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із ним, кого він навчав.

Сьогодні ми згадуємо його як мудрого вчителя, який відкривав студентам невичерпну силу знань; викладача, який вчив розпізнавати добро і зло, радив бути співчутливим. За роки своєї плідної діяльності Олександр Володимирович виховав не одне покоління, розв'язав тисячі життєвих задач і рівнянь. 

Олександр Володимирович був, кандидатом педагогічних наук, працював доцентом кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін. У 1994 р. захистив кандидатську дисертацію. Викладав дисципліни «Теорія та методика викладання легкої атлетики», «Теорія та методика обраного виду спорту», «Теорія і методика спортивно-масової роботи», «Спортивно-педагогічне вдосконалення», «Сучасні технології спортивного тренування у циклічних видах спорту». Автор більш ніж 80 наукових та науково-методичних праць. Керував науково-дослідною роботою студентів, курсовими та магістерськми кваліфікаційними роботами. Брав участь у підготовці збірної команди університету з легкої атлетики. Був членом спостережувальної ради з розвитку олімпійських видів спорту на півдні України.

Людина живе доти, поки її пам’ятають.  Світла  пам’ять про Олександра Володимировича вічно житиме у наших серцях.      

Найщиріші свої співчуття висловлюємо з приводу непоправної втрати  рідним і близьким покійного.

Прощання з Олександром Володимировичем Кізима відбудеться  у п’ятницю 27 вересня о 12.00 в храмі святої мучениці Тетяни (вул. Фонтанська дорога, 23ц)

  

 

  Адміністрація Університету Ушинського.

  Трудовий колектив навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації.

  Кафедра теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін.  

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/