Фантастичні cпортивні успіхи студентки Університету Ушинського

Неперевершена Олена Шевченко знову встановлює спортивні рекорди! Цього разу три рекорди за одну добу! Це ж з якою швидкістю потрібно рухатися, аби встановити такий результат?

У м. Києві відбувся чемпіонат України з добового бігу. Завдання бігуна на таких ультрамарафонах – пробігти найдовшу дистанцію за 24 години, рухаючись не постійно уперед, а по умовному колу (навколо стадіону, парку, по вулицям міста). У котре проявила себе студентка навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Університету Ушинського – Олена Шевченко. За 24 години, які були проведені на 500-метровій трасі (бігуни долали півкілометри, після чого бігли ті ж півкілометри у зворотньому напрямку, і так - цілу добу), Олена Шевченко пробігла 219 кілометрів 289 метрів! Найближча переслідувачка відстала на 38 кілометрів! Одеситка побила одразу три рекорди: особистий добовий, рекорд України серед дівчат та рекорд траси.

Перемога в чемпіонаті України з фантастичним результатом в 219 кілометрів 289 метрів за 24 години гарантувала Олені Шевченко місце в Національній збірній України, яка виступить на чемпіонаті світу у Франції 26-27 жовтня в м. Альбі.

Джерело: https://odessa.online/tri-rekorda-za-odni-sutki-neprevzojdennaya-odessitka-probezhala-219-kilometrov-za-24-chasa

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/