Перша зустріч ректора зі студентами-медиками

1 жовтня 2019 року в конференц-залі головного корпусу Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського відбулася урочиста зустріч студентів освітньої програми «Медицина» з ректором, доктором психологічних наук, професором, академіком НАПН України Олексієм Яковичем Чебикіним.

Він привітав майбутніх лікарів з початком нового навчального року, познайомив новоспечених студентів-медиків з історією та сьогоденням Університету Ушинського. Майбутні професіонали в галузі «Охорона здоров’я» також дізнались про розвинену матеріально-технічну базу університету для викладання медичних дисциплін.

Ректор Університету Ушинського, академік Олексій Якович Чебикін відповів на всі питання присутніх.

З вітальним словом до студентів звернулись також проректор з розвитку Університету Ушинського Олександр Олексійович Попадинець та в.о. декана Оксана Володимирівна Новожень.

У 2019 році Університетом розпочато підготовку фахівців освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 222 «Медицина» у галузі знань 22 «Охорона здоров’я».

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/