ДЕНЬ ФАКУЛЬТЕТУ ІНОЗЕМНИХ МОВ УНІВЕРСИТЕТУ УШИНСЬКОГО

24 жовтня 2019 року відбувся День відчинених дверей факультету іноземних мов Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського. 

Присутніх привітали декан факультету іноземних мов, професор О. В. Попова. Представники кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики, кафедри германських мов та методики викладання іноземних мов, кафедри західних і східних мов та методики їх навчання, Освітньо-культурного центру КНР «Інститут Конфуція» розповіли про специфіку навчання за спеціальностями «Мова і література (англійська, китайська, турецька)» і «Філологія. Переклад», а також презентували фрагменти використання нових освітніх технологій у викладанні іноземних мов здобувачам вищої освіти. Для гостей та абітурієнтів студентами факультету була підготовлена цікава концертна програма, яка включала жартівливі сценки з студентського життя, декларування віршів, популярні пісні, презентації стипендіальних програм «Інституту Конфуція», танцювально-хореографічні номери та ін., а також дозволила продемонструвати присутнім рівень опанування учасниками освітнього процесу іноземних мов та знання культур інших країн. 

Колектив студентів і викладачів факультету іноземних мов Університету Ушинського чекає на майбутніх перекладачів і учителів іноземних мов, які планують вступати до  Університету Ушинського!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/