ВІТАЄМО СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ МУЗИЧНОЇ ТА ХОРЕОГАФІЧНОЇ ОСВІТИ

Студенти Університету Ушинського Лі Чжоупен,    Чжу Чжаоцзе, Лян Вейхун,  Чжан Хуейюй, Ці Ян, Ло Ян,  Є Цайтін яскраво виступили на ХVІІІ Міжнародному конкурсі-фестивалі «Constellation of Budapest − youth, inspiration, talent», що проводився у столиці Угорщини − Будапешті з 25.10.2019  по 29.10.2019. Цей конкурс традиційно проводиться у рамках фестивального проекту «Сузір’я» під патронатом Міністерства освіти і науки України, мерії Будапешта, мерії Ліптовського Мікуліша (Словаччина), Національної академії мистецтв України.

Наші студенти у різних номінаціях отримали нагороди «GOLD CONSTELLATION» (1 місця) та «SILVER CONSTELLATION» (2 місця). 

У конкурсі брали участь діти, молодь, студенти різних вікових груп з багатьох країн Європи та Азії. Наші студенти з Китаю показали свою виконавську майстерність у сольних виступах (фортепіано), ансамблевій грі та у вокалі.

Вітаємо найкращих та талановитих студентів Університету Ушинського та їх викладачів: професорів Н.К. Білову,  О.Є. Реброву, старших викладачів А.М. Грінченко, Н.Л. Десятникову, О.А. Гудзь, А.І. Мамикіну.

Бажаємо успіхів та нових перемог !!!

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/