ЗА ЯКІСТЬ ПРОФЕСІЙНИХ ЗНАНЬ

6 листопада 2019 року в Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського було проведено спортивне свято «ОЛІМПІЙСЬКЕ СУЗІР’Я».

В рамках цього свята 7.11.19 року в Науково-навчальному інституті фізичної культури, спорту та реабілітації, з ініціативи кафедри біології і охорони здоров’я, пройшла зустріч студентів, викладачів, спортивних тренерів та викладачів фізичного виховання із Заслуженим тренером Республіки Білорусь, Головним тренером Білорусі із веслування на байдарках і каное, Володимиром Володимировичем Шантаровичем. 

Зустріч відбулася в плані реалізації домовленостей міжнародного договору між Університетом Ушинського і Мозирським державним педагогічним університетом імені І.П. Шамякіна, доцентом якого є Володимир Володимирович.

У зустрічі взяли участь Чебан Людмила – мати та тренер дворазового олімпійського чемпіону Юрія Чебана, а також Шантарович Марина Миколаївна – бронзовий призер європейської першості 1979 року, заступник директора закладу «Мозирська ДЮСШ профспілок з веслування на байдарках і каное», представники керівних спортивних організацій різного рівня.

Під гаслом «Складові успіху» Володимир Володимирович розповів про досягнення та терни, які йому довелося подолати  в процесі своєї тренерської діяльності, за період якої він підготував 2 чемпіонів і 8 призерів Олімпійських ігор, 25 майстрів спорту міжнародного класу, понад 200 майстрів спорту. Його вихованці вибороли 13 ліцензій на участь у майбутніх літніх Олімпійських іграх–2020, які мають відбутися у Токіо (Японія), чим підтвердили імідж найсильнішої збірної світу з веслування на байдарках і каное.

Присутні, як фахівці з фізичного виховання і спорту, з великим інтересом віднеслися до розповіді Володимира Володимировича і високо оцінили досягнення його школи. Професійна розмова переросла у дискусію, оскільки присутні не тільки ставили запитання Володимиру Володимировичу, але й висловлювали свої думки щодо окремих проблем організації фізичного виховання в школі та спортивного тренування. 

Наприкінці присутні висловили щиру вдячність Володимиру Володимировичу за відверту бесіду і розкриті секрети щодо складових спортивних успіхів. Не було відмов і в наданні автографів та бажання сфотографуватися на згадку про зустріч.

Гості були запрошені на знайомство із спортивними залами, кафедрами та лабораторіями інституту. Велику зацікавленість гостей викликали новітні технології, що запроваджені в навчальний процес кафедрою біології і охорони здоров’я, на якій було продовжено обговорення проблем медико-біологічного супроводу фізичного виховання і спорту.

Доцент  С.А. Холодов презентує можливості анатомічного столу

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/