Година-міркування «Толерантність – шлях до миру»

Напередодні Міжнародного дня толерантності, який відзначається щорічно 16 листопада, в бібліотеці Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського пройшла година-міркування «Толерантність – шлях до миру». 

У заході взяли участь студенти спеціальностей «Менеджмент соціокультурної діяльності», «Культурологія» і «Філософія», а також завідувач кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності, професор, доктор філософських наук Борінштейн Євгеній Руславивич, фахівці бібліотеки. 

Під час заходу були розглянуті питання щодо ролі толерантності для сучасного суспільства. Бібліотекарі розповіли присутнім, що університетська бібліотека - це територія толерантності, тобто відкрита система, куди може звернутися будь-яка людина.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/