СПОРТИВНА ПСИХОЛОГІЯ: МЕНТАЛЬНЕ ТРЕНУВАННЯ

Кафедрою гімнастики та спортивних єдиноборств навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Університету Ушинського, під керівництвом відділення НОК України в Одеській області, 28 листопада 2019 року був проведений семінар «Спортивна психологія: ментальне тренування».

Провела семінар кандидат психологічних наук, доцент Вдовиченко Оксана Володимирівна. Мета семінару – пробудження в юних спортсменах засобами ментального тренування бажання досягнути максимального балансу та розвиватися і удосконалювати свої здібності. В семінарі взяли участь студенти навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації, вихованці Одеської обласної ДЮСШ з кульової стрільби та спортсменки Спортивного клубу «Імідж» Федерації аеробіки в Одеській області. Почесними гостями семінару були: МСМК зі стендової стрільби, срібна призерка Чемпіонату Європи 2017 р. Ірина Маловічко (яка в цьому році виборола іменну ліцензію на Олімпійські Ігри в Токіо); МСМК з кульової стрільби Ганна Ільїна (дворазова бронзова призерка Чемпіонату Європи-2018). Вони поділились своїм досвідом з підготовки, зокрема психологічної, до спортивних змагань високого рівня.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/