До відзначення "Міжнародного дня прав людини"

Сьогодні 11 грудня  у рамках святкування  Міжнародного дня прав людини відбувся захід, який  зібрав разом за круглим столом студентів та викладачів  кафедри політичних наук і права, де обговорювався стан дотримання прав людини в Україні та найбільш гострі виклики правозахисту сьогодення.
 Щороку 10 грудня світ відзначає Міжнародний день прав людини (Human Rights Day). Цього дня в 1948 році Генеральна асамблея ООН проголосила Загальну декларацію прав людини, як перший міжнародний документ, який задекларував основні права і свободи особистості.
 
Організаторами круглого столу " Молодь постає на захист прав людини" були викладачі кафедри: Проноза І. І. та Ростецька С. І., які урочисто відкрили захід.
Заслуговують на увагу наукові доробки студентів кафедри:  Тимошенко О. та Ігнатенко В. 
 Учасники заходу обговорили нагальні питання,  висловили власну думку щодо прав людини. Дискусія пройшла жваво та корисно,  з практичними рекомендаціями для подальшого втілення.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/