Вітаємо з перемогою студентів факультету музичної та хореографічної освіти!

Китайські студенти стали переможцями Міжнародного фестивалю-конкурсу  мистецтв «Новорічне співзвуччя 2019», який пройшов 8 грудня в м. Чорноморськ. В номінації «Інструментальній жанр» воладарем Гран-прі стала Юй Веньцзе (клас ст.. викл. Десятнікової Н.Л.). І місце посіли Чень Івен (клас доц.. Демидової М.Г.), та Чжуан Сінь (клас ст. викл. Гринченко А.М.). Лауреатами ІІ ступеню стали студенти класу Демідової М.Г.: Сюй Веньцзе, Лю Лу та У Цзецзюнь, яка одержала диплом ІІІ ступеню.

В номінації «Академічний вокал» звання лауреатів ІІІ ступеню посіли Пан Цзинхой та Домнікова Анастасія (викл. Чеменян Г.П., концертмейстер Михайлова Л.П.).

Щиро вітаємо з перемогою талановиту творчу молодь факультету музичної та хореографічної освіти! Бажаємо успіхів, творчого натхнення та нових яскравих перемог!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/