Церемонія вручення дипломів випускникам магістратури за спеціальністю «035 Філологія (Переклад з англійської українською)»

23 січня 2020 року на факультеті іноземних мов Університету Ушинського відбулася церемонія вручення дипломів випускникам магістратури за спеціальністю «035 Філологія (Переклад з англійської українською)», яким присвоєно кваліфікацію «Філолог. Перекладач англійської і китайської мов. Викладач теорії і практики перекладу». 

Магістрам вручила дипломи декан факультету іноземних мов Попова Олександра Володимирівна. З урочистою промовою, присвяченою пам’ятній даті отримання дипломів кваліфікованих фахівців-філологів, виступили завідувач кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики д. філол. н., проф. Т. М. Корольова, доценти й викладачі: І. М. Дерік, Є. Ю. Савченко та О. В. Величенко. 

Щиру вдячність за наполегливу працю в галузі професійної підготовки філологів висловили випускники-магістри.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/