Майстер-клас професора Гонконгського університету Девіда Ван Кань

6 лютого на факультеті музичної та хореографічної освіти пройшов майстер-клас професора Гонконгського університету та Національного університету імені М.П. Драгоманова Девіда Ван Кань на тему «Від Баха до сучасності». Девід Ван Кань є лауреатом міжнародного конкурсу скрипалів в Гонконзі, лауреатом міжнародних конкурсів камерної музики в Японії, Кореї та Іспанії. В якості соліста та в складі камерних ансамблів він регулярно концертує з різними програмами у Франції, Німеччині, Швейцарії, Японії, Китаї.

Своє закордонне навчання Девід Ван Кань розпочав у Московській консерваторії імені П. І. Чайковського, потім навчався у Національній музичній академії України, Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова і Королівському музичному коледжі в Лондоні.

Сьогодні Девід Ван Кань є генеральним секретарем  Міжнародного музичного фестивалю в Гонконзі, директором  з міжнародних зв'язків міжнародного струнного конкурсу в Шеньчжені (Китай), членом журі ІІ міжнародного конкурсу скрипалів, що пройде в червні в Одесі;  щорічно бере участь у фестивалях класичної музики і проводить майстер-класи. В ході спілкування з викладачами та студентами Девід Ван Кань поділився  своїм досвідом навчання в різних країнах світу, участі у міжнародних конкурсах та майстер-класах, відповів на запитання студентів та викладачів. Після проведення майстер-класу адміністрацією факультету музичної та хореографічної освіти було організовано екскурсію до Одеського театру опери та балету. Наступного дня відбулася зустріч Девіда Ван Кань з ректором університету академіком О. Я. Чебикіним, на якій обговорювалися перспективи подальшої співпраці.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/