На практиці у Приморській райадміністрації м. Одеси

У Приморській районній адміністрації Одеської міської ради було підбито підсумки ознайомлювальної практики студентів-бакалаврів спеціальності «Публічне управління та адміністрування», що забезпечує кафедра освітнього менеджменту та публічного управління Університету Ушинського.

На високому рівні здійснював керівництво від бази практики заступник голови Приморської районної адміністрації м. Одеси Скопа Олександр Олександрович. Під час практики він підкреслив важливість та особливості роботи посадовців органів місцевого самоврядування, відповів на запитання студентів щодо організації роботи адміністрації, її структурних підрозділів, надав консультації та забезпечив необхідними інформаційними робочими матеріалами тощо.

Коектив кафедри і студенти-практиканти відзначають сприятливі умови та доброзичливе ставлення до учасників освітнього процесу з боку співробітників Приморської районної адміністрації Одеської міської ради та особисто її голови - Корольова Марата Валентиновича.

За результатами ознайомлювальної практики проведено підсумкову конференцію.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/