ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ 052 ПОЛІТОЛОГІЯ ТА 081 ПРАВО З АДМІНІСТРАЦІЄЮ ВИШУ

18 лютого 2020 року в межах заходів, передбачених проведенням Тижня доброчесності в Університеті Ушинського, відбулася зустріч студентів спеціальностей 052 Політологія та 081 Право всіх років навчання з представниками адміністрації вишу - ректором університету академіком Чебикіним Олексієм Яковичем та першим проректором з навчальної та науково-педагогічної роботи професором Копусь Ольгою Антонівною.

Під час зустрічі ректор університету ознайомив здобувачів з основними напрямами та проблемами освітньої політики в державі, сучасними вимогами до організації освітнього процесу в закладах вищої освіти, наголошуючи на вагомості та значимості формування культури доброчесності освітнього процесу та університетськими заходами з її популяризації та підтримки.

Перший проректор звернула увагу на якість освітнього процесу, можливості побудови власної освітньої траєкторії кожним із здобувачів, вільному виборі освітніх компонентів тощо. Піднімалися також питання результатів щорічного опитування здобувачів про якість навчання за ОПП, обговорювалися перспективи їх удосконалення, зокрема в напрямку посилення практичної підготовки здобувачів та роботи з базами практик. Обговорювалися й соціально-побутові умови навчання та проживання студентів та інші актуальні питання студентського життя.

За результатами зустрічі ректор Університету зробив відповідні розпорядження структурним підрозділам університету щодо врегулювання порушених питань.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/