В Університеті Ушинського відбувся літературно-музичний вечір, присвячений Міжнародному жіночому дню

5 березня 2020 року студентським клубом та представниками факультетів та інститутів було організовано привітання жінок, які працюють та навчаються в Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського.

Свою творчість жінкам дарували чоловіки, які взяли участь у Літературно-музичному вечорі, який відбувся в Освітньо-мистецькому центрі Університету Ушинського. Усіх присутніх на концерті жінок привітав ректор Університету Ушинського, академік О. Я. Чебикін.

Крім вокальних, спортивних, хореографічних та поетичних номерів святкового концерту, відвідувачів заходу також приємно вразила виставка художніх робіт, що була підготовлена викладачами та студентами художньо-графічного факультету «Жінка у мистецтві».

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/