Презентація факультету музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського в м. Білгороді-Дністовському

11 березня 2020 року в Білгород-Дністовському педагогічному коледжі в рамках профорієнтаційної роботи було проведено презентацію факультету музичної та хореографічної освіти Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського. Декан факультету Білова Н. К. ознайомила випускників зі спеціальностями, за якими ведеться підготовка студентів, особливостями навчально-виховної роботи на факультеті та правилами вступу до університету. Зав.кафедри музично-інструментальної підготовки доцент Демідова М.Г. розповіла про впровадження кафедрою в освітній процес сучасних методів навчання студентів. Надзвичайну зацікавленість випускників училища викликав концерт студентів та викладачів факультету музичної та хореографічної освіти, в якому було представлено твори музичного та хореографічного мистецтва. Бурними оплесками зустрічали присутні виступи Лауреатів міжнародних конкурсів Тетяни Козлової, Ганни Турбали, Наталі Панайотової, Марії Корнілової, фіналістки проєкту «Голос країни» Богдани Ренк. Призер Всеукраїнської студентської олімпіаді з хореографії Фарафонова Ганна та Зотович Олексій представили глядачам яскраву хореографічну композицію «Джунглі», а виконання Наїдою Абдуллаєвою «Грузинського танцю» вразило своєю ніжністю та граційністю. Не залишили байдужими публіку виступи інструментальних ансамблів: гурту «Ла Банда «Флорентина» під керівництвом В.Г. Мельниченко, квартету баяністів-акордеоністів під керівництвом С.О. Корчевної, ансамблю студентів 4 року навчання під керівництвом студента Панченко Антона та хореографічного дуету Олександри Глямже та Едуарда Ямпольського. Справжню виконавську майстерність продемонстрували Лауреати міжнародних конкурсів тріо гітаристів «Класик-тріо» під керівництвом Л.М. Кабур та викладач кафедри музично-інструментальної підготовки С.О. Корчевна, у виконанні якої прозвучала сучасна обробка української народної пісні «Ганзя».

Під час презентації було продемонстровано рекламний відеоролік факультету та роздано інформаційні буклети. Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері й не залишила байдужим жодного учасника.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/