Студенти Університету Ушинського взяли участь у роботі VІ Всеукраїнської школи майбутнього парламентаря

Упродовж 9-12 квітня 2020 року студенти кафедри політичних наук і права Університету Ушинського  зі спеціальностей "Політологія" та "Право" під керівництвом к. політ. наук, ст. викладача І. І. Пронози, за сприяння Ліги студентів Асоціації правників України, стали слухачами "IV Всеукраїнської школи майбутніх парламентарів" в онлайн форматі, де мали змогу поспілкуватися з експертами та професіоналами різних сфер політичного життя та правового регулювання.
Майбутні політологи та правники впродовж чотриьох днів активно працювали над такими блоками, як-от: політика, взаємодія з громадськістю, законотворчість.
У ході робити здобувачі дізналися від спікерів про основні засади, на яких грунтуються та ухвалюються владні рішення; розробку політичних стратегій; взаємодію з громадськістю та міжнародними партнерами; емоційний інтелект у публічній комунікації; особливості створення, ухвалення і прийняття законів.
Отримання нових знань та практичного досвіду, у поєднанні з уже здобутими в межах спеціальностей, дозволили студентам активно вести дискусії та діалоги.
Крім того, цей проєкт дозволив отримати нові контакти, однодумців, поради та критику, черговий фундамент для прогресивних ідей і реалізації себе як майбутнього фахівця.
Усі студенти, які успішно завершили навчання у школі парламентаря (Клюєв Г., Гладка В., Кравцова О., Петрук Ю., Ланець Ю., Тимошенко О, Тараненко К., Русавська А., Лисюченко С., Ігнатенко В., Мицко І., Івченко Л., Горобець В., Александрова М., Добровольська Г., Кузнєцова В., Рожко Ю., Сулима В., Шакланова О., Шидловська Х.), отримали сертифікати.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/