Онлайн-лекція за участю представників Одеського територіального управління НАБУ

6 травня 2020 року відбулася онлайн-лекція «Роль та місце Національного антикорупційного бюро України в антикорупційній «інфраструктурі» держави. Особливості роботи НАБУ». Організаторами зустрічі стали кафедра політичних наук і права та Центр соціально-політичних досліджень «Політикус». У якості спікерів виступили заступник директора Одеського територіального управління НАБУ Олексій Нежниченко та спеціаліст з комунікацій Ростислав Дробожур.

У віртуальній аудиторії за допомогою платформи Zoom зібралися студенти та аспіранти соціально-гуманітарного факультету спеціальностей 081 Право, 052 Політологія, 281 Публічне управління та адміністрування, 073 Менеджмент, 028 Менеджмент соціокультурної діяльності, 033 Філософія, 034 Культурологія та інші. Окрім змістовного матеріалу лекції, усі мали можливість задати питання спікерам, яких виявилося більше 40, різних за змістом та гостротою. Зокрема, цікавилися про те, чи є корупція в НАБУ і як з нею борються.

Це вже не перший просвітницький захід за участю представників НАБУ в університеті, тому питання поглиблення співпраці, зокрема в сфері наукових досліджень, практичної підготовки здобувачів вищої освіти, поповнення університетської бібліотеки аналітичними матеріалами за профілем також мали місце і вже у найближчий час будуть оформлені у вигляді договору про співпрацю між інституціями.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/