Круглий стіл «Проблемні питання формування та реалізації політики децентралізації в Україні»

До Дня науки кафедра освітнього менеджменту та публічного управління Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського виступила співорганізатором круглого столу «Проблемні питання формування та реалізації політики децентралізації в Україні» в межах Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Учасниками круглого столу були науковці, експерти Громадської мережі публічного права та адміністрації UPLAN, працівники органів місцевого самоврядування, лідери інститутів громадянського суспільства, аспіранти та докторанти.

Захід відбудеться 26 травня 2020 року об 11.00 год.

 

Програма круглого столу у доданому файлі.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/