Підсумки конкурсу з національно-патріотичного виховання студентів Університету Ушинського

21 травня 2020 року в межах відзначення Дня української вишиванки у Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського в дистанційному форматі відбувся 2-й тур конкурсу есе «ЩО ДЛЯ МЕНЕ ПАТРІОТИЗМ І ЛЮБОВ ДО БАТЬКІВЩИНИ». Організатором конкурсу творчих робіт з національно-патріотичного виховання студентів виступила кафедра педагогіки Університету Ушинського.

За оцінкою журі були визначені переможці конкурсу студентських робіт, якими стали: Григор’єва Юлія (художньо-графічний факультет) - 1 місце; Мудрий Владислав (соціально-гуманітарний факультет), Аврамова Тетяна (факультет іноземних мов), Коцюбинський Віталій (інститут фізичної культури, спорту та реабілітації) Шевченко Ольга (факультет дошкільної педагогіки та психології) - 2 місце; Гордеєва Маргарита (факультет початкового навчання), Терновая Анна (факультет музичної та хореографічної освіти) – 3 місце.

Ректорат університету та організатори конкурсу висловлюють щиру вдячність усім учасникам і переможцям, які у своїх есе продемонстрували справжню любов до України, а також бажають їм подальших успіхів у професійному становленні, творчих злетів та здійснення мрій!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/