Університет Ушинського взяв участь у Міжнародному Online-воркшопі з медіативного конфлікт-коучінгу

26-27 червня 2020 р. у межах Міжнародного проєкту DAAD «Конфлікт-коучінг, розповсюдження процедур медіативного діалогу» (Проект – ID: 57523748) професори та доценти кафедри освітнього менеджменту та публічного управління, кафедри загальної та диференціальної психології Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» (С. Тронько, Н. Черненко, І. Бринза, О. Гусак та ін.) взяли участь у міжнародному тренінговому Online-воркшопі з теми «Медіативний конфлікт-коучінг».

Керівник проєкту, представник Гамбурзької школи медіації проф. О. Редліх, - презентував авторський концептуальний підхід щодо медіативного конфліктного коучінгу. Під час тренінгової сесії було відпрацьовано процедуру проведення конфліктного коучінгу, застосовуючи методи контрольованого діалогу, ресурсно-орієнтованого інтерв’ю, саморозвитку себе як коуча-конфліктолога.

Одночасно в Online-Воркшопі взяли участь медіатори, експерти, учені з Німеччини, України, Молдови, Киргизстану, Азербайджану. У міжнародному колі також були обговорені проблемні питання щодо застосування методів та прийомів медіативного конфліктного коучінгу в системі навчання здобувачів магістратури, впровадження в роботу Бюро медіацій нової послуги – конфліктний коучінг.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/