Німецькою службою академічних обмінів (DAAD) було проведено тренінгову сесію

2Німецькою службою академічних обмінів (DAAD) 10-13 вересня 2020 р. у межах Міжнародного проєкту «Конфлікт-коучінг: розповсюдження процедур медіативного діалогу» (ID: 57523748) було проведено тренінгову сесію. У черговому міжнародному тренінговому Online-воркшопі з теми «Медіативний конфлікт-коучінг» взяли активну участь професори та доценти кафедри освітнього менеджменту та публічного управління, кафедри загальної та диференціальної психології Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» (С. Тронько, Н. Черненко, І. Бринза, О. Гусак та ін.).

Керівник проєкту, представник Гамбурзької школи медіації проф. О. Редліх,  презентував авторське використання інструментарію щодо медіативного конфліктного коучінгу. На тренінгах було відпрацьовано процедуру проведення конфліктного коучінгу, застосовуючи методи «Квадрат цінностей», «Внутрішньої команди» тощо.

Одночасно в Online-воркшопі взяли участь медіатори, експерти, вчені з Німеччини, України, Молдови,  Киргизстану, Азербайджану. У міжнародному колі також були обговорені проблемні питання щодо застосування методів та прийомів медіативного конфліктного коучінгу в системі навчання здобувачів магістратури, підвищення кваліфікації слухачів, впровадження в роботу Бюро медіацій нової послуги – конфліктний коучінг, підготовку професійних конфліктних коучерів.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/